Τηλέφωνο Παραγγελιών
 (από σταθερό ή κινητό)
801 3003017

 

Η εταιρία

Η «All Printing Solutions» (A.P.S) είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας "GREENSPOT". Η GREENSPOT δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών & των περιφερειακών τους, στους εκτυπωτές & τα αναλώσιμά τους (μελανοδοχεία inkjet & toners laser), είδη γραφείου και παρεμφερών προϊόντων, με ένα ιδιόκτητο δίκτυο καταστημάτων. Η πολυετής εμπειρία και η γνώση του αντικειμένου μέσα από την εξυπηρέτηση χιλιάδων ικανοποιημένων πελατών, εγγυούνται την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.


Σχετικά με την All Printing Solutions (A.P.S)

Η «All Printing Solutions» (A.P.S) δημιουργήθηκε για να καλύψει τις εξειδικευμένες ανάγκες στο συνεχώς εξελισσόμενο χώρο των εκτυπωτών και των αναλωσίμων τους καθώς και στην υποστήριξη των αναγκών σε είδη γραφείου και περιφερειακών συστημάτων.  
Η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί καθώς και η εξειδικευμένη ομάδα υποστήριξης, εγγυώνται τον στόχο της εταιρείας «All Printing Solutions» (A.P.S) για την πελατοκεντρική καθώς και την επαγγελματική αντιμετώπιση των αναγκών της αγοράς.  

Το εξειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό της, τόσο στις σύγχρονες μορφές ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) όσο και στην συνεχώς εξελισσόμενη εκτυπωτική αγορά και των αναλωσίμων τους, είναι σε θέση να προσφέρει έγκαιρα και με επαγγελματικό τρόπο, πλήρη και διαρκώς εμπλουτισμένη γκάμα συναφών προϊόντων.

Η εταιρεία «All Printing Solutions» (A.P.S) έχει έναν επιπλέον στόχο, την ασφαλή, έγκαιρη και εγγυημένη εξυπηρέτηση – συναλλαγή με όλους τους πελάτες της. Αυτό εξασφαλίζεται από την επιτυχημένη δραστηριότητα της GREENSPOT όπου ανήκει το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα «allprinting.gr».   
 
Νέες ιδέες, διαρκείς ανανεώσεις των προϊόντων με γνώμονα την ποιότητα τους, τις αδιάλειπτες ενημερώσεις όσον αφορά την καλύτερη προσφερόμενη τιμή, καθώς και συνεχείς προτάσεις  και προσφορές, είναι κάποιες από όσες ενέργειες μας θα πραγματοποιούμε και θα διαπιστώνετε στις καθημερινές σας επισκέψεις στο www.allprinting.gr


 Λόγοι που μας προτιμάτε:

  • Η πλήρης γκάμα χιλιάδων συνολικά προϊόντων που καλύπτει τις ανάγκες σας στην αγορά, νέου εκτυπωτή, αναλωσίμων του (μελάνια, toners, κ.λ.π), εξοπλισμό με είδη γραφείου και περιφερειακών συστημάτων υπολογιστών.
  • Χαμηλές τιμές και οικονομικές προσφορές λόγω των επιτυχημένων συμφωνιών με αξιόπιστους προμηθευτές και της επιτυχημένης πορείας μας στην αγορά, που αυτές έχετε την δυνατότητα να τις παρακολουθείτε σε καθημερινή βάση στις σελίδες μας.
  • Εύκολη αναζήτηση προϊόντων & λειτουργικό menu κατηγοριών σε ένα δυναμικό και σύγχρονο περιβάλλον. 
  • Προσδιορισμός και γνωστοποίηση του μεταφορικού κόστους ανάλογα τον προορισμό και τον όγκο της αποστολής καθώς και το όφελος της επιβράβευσης με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω συγκεκριμένου και γνωστού σε εσάς ορίου συναλλαγής.
  • Επιλογή τρόπου πληρωμής, με ασφαλείς μεθόδους για τη μεγαλύτερη προστασία στις ηλεκτρονικές συναλλαγές σας με την εταιρεία μας.
  • Εγγυημένη συναλλαγή επιβεβαιώνοντας συνεχώς το στόχο μας για την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη, που για πολλά χρόνια εμπιστεύονται & επαναληπτικά συναλλάσσονται με την εταιρία μας.


                                                                                                                                      Σας ευχαριστούμε.
                                                                                                                                  All Printing Solutions 

 
Φόρτωση ...