Τηλέφωνο Παραγγελιών
 (από σταθερό ή κινητό)
801 3003017

 

Πολιτική Απορρήτου

Γενικά
Με το ακόλουθο κείμενο η All Printing Solutions (allprinting.gr) επιθυμεί να σας ενημερώσει σχετικά με την πολιτική της σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της διασφάλισης της ιδιωτικότητας όσων επισκέπτονται και όσων χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα της.
Η All Printing Solutions (allprinting.gr) τηρεί τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 «Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα», όπως ισχύει, καθώς και της κανονιστικής πράξης 1/1999 της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, και διασφαλίζει ότι τα προσωπικά σας δεδομένα που θα γνωστοποιήσετε στην All Printing Solutions (allprinting.gr) μέσω της παρούσας ιστοσελίδας θα χρησιμοποιηθούν μόνο όπως ορίζεται ακολούθως:

Συγκέντρωση πληροφοριών
H All Printing Solutions (allprinting.gr) επισημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της, χωρίς να δώσει πληροφορίες για προσωπικά του στοιχεία. Παρόλα αυτά, η All Printing Solutions (allprinting.gr) προσφέρει, μέσω της ιστοσελίδας της, υπηρεσίες η παροχή των οποίων προϋποθέτει την εγγραφή του χρήστη στις αντίστοιχες υπηρεσίες και/ή την γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων (όπως όνομα, διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο, κ.λπ.).
Η γνωστοποίηση προσωπικών δεδομένων προς την All Printing Solutions (allprinting.gr) εναπόκειται αποκλειστικά στη διάθεση και την πρωτοβουλία του χρήστη, ο οποίος προβαίνει στην πράξη αυτή επιδιώκοντας να επωφεληθεί από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η All Printing Solutions (allprinting.gr). Η τυχόν αποστολή και κοινοποίηση από τον χρήστη - αποστολέα προς την All Printing Solutions (allprinting.gr) μέσω της παρούσας ιστοσελίδας αιτήσεων ή μηνυμάτων που περιέχουν προσωπικά δεδομένα του αποστολέα, με σκοπό την εγγραφή του ως μέλους των παρεχομένων προϊόντων και υπηρεσιών, ή/και τη συμμετοχή του στις εν εξελίξει προσφορές ή/και γενικότερα την απόλαυση των δυνατοτήτων στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η All Printing Solutions (allprinting.gr), θα συνεπάγεται ότι ο αποστολέας των αιτήσεων ή των πληροφοριών αυτών συγκατατίθεται ρητά στην τήρηση αρχείου των δεδομένων αυτών από την All Printing Solutions (allprinting.gr). Η επεξεργασία των ως άνω προσωπικών δεδομένων θα γίνεται αποκλειστικά για τον σκοπό για τον οποίο το μήνυμα ή η αίτηση έχουν αποσταλεί.
Η All Printing Solutions (allprinting.gr) δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών της All Printing Solutions (allprinting.gr) σε κανένα τρίτο φορέα. Η All Printing Solutions (allprinting.gr) μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών του σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνον εάν:
- Έχει τη έγγραφη συγκατάθεση των επισκεπτών / χρηστών / μελών για τη διοχέτευση των προσωπικών τους δεδομένων.
- Μόνο σε περιπτώσεις που επιβάλλεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών
Η All Printing Solutions (allprinting.gr) καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται στο αρχείο της να είναι ακριβή. Για το λόγο αυτό, κάθε πρόσωπο που έχει αποστείλει προς την All Printing Solutions (allprinting.gr) μέσω της παρούσας ιστοσελίδας οποιαδήποτε στοιχεία ή δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, έχει το δικαίωμα πρόσβασης στα στοιχεία που το αφορούν, καθώς και το δικαίωμα να ζητήσει την διόρθωση ή την συμπλήρωση των στοιχείων που το αφορούν. Εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, μεταβείτε στο σημείο της ιστοσελίδας μας όπου καταχωρήθηκαν αυτά και ακολουθήστε τις αναγραφόμενες εκεί οδηγίες.

Cookies
Σελίδες της All Printing Solutions (allprinting.gr) χρησιμοποιούν κατ’ εξαίρεση αρχεία «cookies», που αποτελούν μέθοδο τεχνικής ανάλυσης δεδομένων. Τα αρχεία cookies εγκαθίστανται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας και περιλαμβάνουν ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις ενός χρήστη σε μία ιστοσελίδα (π.χ. επιλογή γλώσσας, όνομα χρήστη ή άλλες παρεμφερείς πληροφορίες, που διαφορετικά θα απαιτούνταν η διαρκής επανάληψή τους). Η χρήση ενός αρχείου cookie δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να οδηγήσει σε αναγνωρίσιμα προσωπικά δεδομένα του χρήστη καθώς επισκέπτεται την ιστοσελίδα μας. Τα περισσότερα αρχεία cookies διαγράφονται αυτόματα μετά την έξοδο του χρήστη από την ιστοσελίδα. Εάν το επιλέξετε, μπορείτε να μην ενεργοποιήσετε τα αρχεία cookies στον υπολογιστή σας από τις ρυθμίσεις ασφαλείας του προγράμματος πλοήγησης ή να καταστήσετε τα αρχεία cookies μη ενεργά, γεγονός που θα απαιτεί την επαναλαμβανόμενη υποβολή των ίδιων πληροφοριών κάθε φορά που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας.

Ασφάλεια συναλλαγών
Η All Printing Solutions (allprinting.gr) λαμβάνει τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση από κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

Περιοδικές Αλλαγές
Η All Printing Solutions (allprinting.gr) διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, τροποποιήσει, προσθέσει, διαγράψει σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών που έχουν πρόσβαση στο χώρο της. Η All Printing Solutions (allprinting.gr) θα δημοσιεύει τις νέες οδηγίες (οι οποίες θα ισχύσουν άμεσα) με όποιο μέσο κρίνει αυτή ικανό (π.χ. μέσω του site της, e-mail κ.λ.π.). H χρήση του www.allprinting.gr από τους χρήστες / επισκέπτες μετά από αυτή τη δημοσίευση θα θεωρείται ότι υπόκειται στους νέους όρους χρήσης.

Αρμοδιότητα
Για κάθε διαφορά που μπορεί να προκύψει από την ερμηνεία, την εμφάνιση και τη χρήση εν γένει της ιστοσελίδας www.allprinting.gr, αρμόδια αποκλειστικά είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.


 
Φόρτωση ...