Τηλέφωνο Παραγγελιών
 (από σταθερό ή κινητό)
801 3003017

 

Τρόποι Αποστολής / Παράδοσης

Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται σε 2 - 4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Ο χρόνος παράδοσης καθορίζεται από τις διαδικασίες λειτουργίας της ταχυμεταφορικής εταιρίας (courier) και επηρεάζεται από τον τόπο παράδοσης, όπως αυτός παρουσιάζεται στον παρακάτω πίνακα "Α".

Η παράδοση της γίνεται στην διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 17:00.
* Ο χρόνος παράδοσης είναι σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας της συνεργαζόμενης εταιρίας courier, οι οποία ανήκει στις κορυφαίες και αξιόπιστες εταιρίες ταχυμεταφοράς. Η All Printing Solutions καμία ευθύνη δεν έχει σε  περίπτωση καθυστέρησης ή λάθους ή φθοράς που συνέβησαν λόγω αιτιών της ταχυμεταφορικής, απεργιών, αργιών, καιρικών συνθηκών και όποιων άλλων αιτιών ανωτέρας βίας.

 1.    Εφ. όσον ή συνολική σας παραγγελία είναι πάνω των 85 €, η αποστολή της πραγματοποιείται χωρίς κόστος μεταφοράς.  Η προσφορά δεν ισχύει για την κατηγορία "ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ & ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ".

 

 

2.    Για παραγγελίες έως και 85€ η αποστολή θα πραγματοποιείται με εταιρία ταχυμεταφορών που έχει επιλεγεί και συνεργάζεται η «All Printing Solutions».  Η χρέωση της κάθε αποστολής δημιουργήθηκε με στόχο την συμφέρουσα οικονομική πρόταση και απλουστεύοντας τον τρόπο αγορών σας μέσω του allprinting.gr. Έτσι το σύστοιμα μας υπολογίζει βάση του βάρους ή του όγκου την παραγγελία σας και οι ελάχιστες χρεώσεις έχουν:

   •    Εντός Αττικής 3,50€  (συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. & έως >2Kg)
   •    Εκτός Αττικής 4,50€  (συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. & έως >2Kg)


*Εάν η παραγγελία σας πραγματοποιηθεί μετά τις 14.00 τη Παρασκευή η προγραμματισμένη αποστολή της δεν θα είναι νωρίτερα της Τρίτης.


Συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφοράς:

 

 

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας All Printing Solutions λειτουργεί μόνο διαδικτυακά αποστέλλοντας τα προϊόντα με τους προαναφερόμενους τρόπους.

Δεν υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης των προϊόντων απ’ ευθείας στον πελάτη από τον χώρο μας.

 
Φόρτωση ...