Τηλέφωνο Παραγγελιών
 (από σταθερό ή κινητό)
801 3003017

 

Τρόποι Παραγγελίας

Στην All Printing Solutios (www.allprinting.gr) μπορείς εύκολα να κάνεις την παραγγελία σου με τους εξής τρόπους:

Μέσω του site μας: πατώντας το κουμπί «ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ» που βρίσκεται δίπλα στο προϊόν που επιθυμείς να αποκτήσεις. Αφού συγκεντρώσεις όλα τα προϊόντα που επιθυμείς στο καλάθι των αγορών σου, πάτησε το κουμπί «ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ». Εφ’ όσον επιθυμείς να αλλάξεις την ποσότητα σε κάποιο προϊόν, γράψε στο κουτάκι ΠΟΣΟΤΗΤΑ αυτή που επιθυμείς και πάτησε «ΑΝΑΝΕΩΣΗ».

Στο επόμενο βήμα δήλωσε τους κωδικούς σου (εάν έχεις ήδη πραγματοποιήσει εγγραφή) ή κάνε εγγραφή ή επέλεξε την «Πληρωμή ως επισκέπτης».

Δήλωσε τα πραγματικά στοιχεία σου για την σωστή αποστολή των προϊόντων ή τα φορολογικά στοιχεία εάν επιθυμείς τιμολόγιο αντί για απόδειξη. Πάτησε «ΣΥΝΕΧΕΙΑ».

Επέλεξε τον τρόπο αποστολής και την εταιρεία ταχυμεταφοράς.  Πάτησε «ΣΥΝΕΧΕΙΑ».

Ολοκλήρωσε την διαδικασία επιλέγοντας έναν από τους τέσσερεις (4) μεθόδους πληρωμής της παραγγελίας σου. Εάν επιλέξεις την μέθοδο πληρωμής της με PayPal, πιστωτική κάρτα ή κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό, ενημερώσου από το κείμενο δεξιά των επιλογών για τους ασφαλείς τρόπους πληρωμής.

Πάτησε το κουμπί «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ» και η παραγγελία σου έχει ολοκληρωθεί.

Στο email που μας έχεις δηλώσει, θα λαμβάνεις ενημερωτικά emails για την εξέλιξη της παραγγελίας σου.

Επίσης μπορείς και τηλεφωνικά καλώντας στο 801 300 3017 από σταθερό και από κινητό από την Δευτέρα έως το Σάββατο και ώρες από 09:00 έως 19:00.

 
Φόρτωση ...