Τηλέφωνο Παραγγελιών
 (από σταθερό ή κινητό)
801 3003017

 

Πως πληρώνω;

Με Αντικαταβολή, πληρώνετε την παραγγελία σας την στιγμή της παράδοσής της στον χώρο σας.
Επιλέγοντας τον τρόπο αυτόν πληρώνετε μετρητής το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας (αξία εμπορευμάτων, μεταφορικό κόστος & χρέωση υπηρεσίας αντικαταβολής). Η αντικαταβολή ισχύει για ποσά μικρότερα των 500€.
Η χρέωση της υπηρεσίας αντικαταβολής είναι σταθερή ανεξάρτητα του ποσού της παραγγελίας σας καθώς και του τόπου προορισμού της και είναι 2,44€ (+24% Φ.Π.Α).


Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα VISA, MASTERCARD, EUROLINE, Dinners, American Express.
Υπάρχει η δυνατότητα για απευθείας χρέωση ολόκληρου του ποσού ή δυνατότητα άτοκων ή έντοκων δόσεων εφ’ όσον αυτό αναφέρεται δίπλα στο προϊόν που επιλέγετε για την αγορά του.Με PayPal εφ’ όσον έχετε δημιουργήσει έναν προσωπικό λογαριασμό στο https://www.paypal.com που είναι η πλέον διαδεδομένη online υπηρεσία ηλεκτρονικών συναλλαγών. Χρησιμοποιείται για ασφαλείς συναλλαγές στο internet και αναλαμβάνει να πληρώσει το ηλεκτρονικό κατάστημα allprinting.gr για λογαριασμό σας. Στην περίπτωση αυτή η συνολική αξία της παραγγελίας σας επιβαρύνεται σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική της paypal. Το ακριβές ποσό της επιβάρυνσης υπέρ τρίτων θα σας δοθεί πριν την ολοκλήρωση της παραγγελία σας.
 

Ενδεχομένως κατά την πρώτη φορά χρήσης της κάρτας σου στο site να ζητηθεί από το αντίστοιχο τμήμα να αποστείλεις αντίγραφο της ταυτότητας και της κάρτας σου (φροντίζοντας να μην φαίνονται τα πρώτα 12 ψηφία στο email: sales@allprinting.gr  ή στο fax 211 790 0721.


Με Κατάθεση ή έμβασμα στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας με αιτιολογία κατάθεσης πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της:

 

  • Σε περίπτωση που η κατάθεση στον λογαριασμό μας γίνει από άλλη τράπεζα μη προτεινόμενη από την εταιρεία μας, θα υπάρχει αντίστοιχη καθυστέρηση ενημέρωσης μας όπως αυτή έχει καθοριστεί από το διατραπεζικό σύστημα.
  • Τα έξοδα της διατραπεζικής συναλλαγής (κατάθεση ή μεταφορά από άλλη τράπεζα) επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.
  • Προσοχή! Εφ’ όσον η μεταφορά - κατάθεση χρημάτων γίνει όχι από την EUROBANK αλλά από άλλη τράπεζα, να φροντίσεις να μεταφερθεί το συνολικό  ποσό της παραγγελίας σου όπως αυτό αναγράφεται στο «Έντυπο Παραγγελίας» κάτω δεξιά.

Eurobank
Αρ. Λογαριασμού: 0026.0259.19.0200987039 

IBAN: GR5602602590000190200987039

BIC: ERBKGRAA

Δικαιούχος: ΧΡ. ΚΟΡΔΟΥΛΗΣ & ΣΙΑ GREENSPOT E.E.

Μετά την κατάθεση, χρειάζεται να αποστείλετε το καταθετήριο στο email: sales@allprinting.gr  ή στο fax 211 790 0721.

  •  Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 1/1/2011 τα παραστατικά αξίας μεγαλύτερης ή ίσης 1.500€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) και άνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) καθώς και βάση της φορολογικής διάταξης από 1/1/2014 για παραστατικά χονδρικής (Τιμολόγιο Πώλησης για προσωπικές εταιρίες, ΟΕ, ΕΕ. ΕΠΕ, ΑΕ κ.λ.π) αξίας μεγαλύτερης ή ίσης των 500€ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:
  •  Κατάθεση ή έμβασμα στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας
  •  Χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.


Ποιες είναι οι επιλογές παραστατικού;
Στο allprinting.gr υπάρχει η δυνατότητα Απόδειξη λιανικής πώλησης ή Τιμολόγιου.

Κατά το 2ο Βήμα της "Διεύθυνση Τιμολόγησης & Αποστολής" μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε Απόδειξη λιανικής πώλησης ή Τιμολόγιο.

Έκδοση τιμολογίου γίνεται για εταιρείες και για ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους σωστά τα εξής στοιχεία υποχρεωτικά πεδία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας και επάγγελμα.

Πως μπορώ να ακυρώσω παραγγελία μερικώς ή ολικώς;
Μπορείτε να ακυρώσετε μερικώς ή ολικώς την παραγγελία σας επικοινωνώντας μαζί μας στο 801 300 3017 μέσα σε χρονικό όριο όχι μεγαλύτερο των 10 ωρών από την ώρα ολοκλήρωσης της διαδικασίας της παραγγελίας σας.

Ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που είχατε επιλέξει κατά την παραγγελία σας θα σας γίνει αντίστοιχα και η επιστροφή των χρημάτων:
Για Πιστωτική κάρτα, κατάθεση ή έμβασμα η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει στην κάρτα σας, μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

 
Φόρτωση ...